Hei, mina olen 18-aastane noor neiu Age Jürgenson. Kuidas ma Linea Naturaga seotud olen?

Osalesin 2019. aastal Miss Raplamaa üritusel ning võitsin Linea Natura Juuksemissi tiitli, mis tähendas minu jaoks aasta aega tasuta kasutada nende juuksetooteid. 

Minu juuste taastamine algaski 2019 aasta aprillis. Juuksed olid mul enne Linea toodete kasutamist hästi õhukesed ning juuste väljalangemine oli tohutu. Samuti kuna mu juuksed on värvitud ja otsad blondeeritud, olid mu juukseotsad väga kahjustatud ning kuivad. Sellele järgnes pikk protsess, et saada ilusad, kohevad ja terved juuksed. 

Mis tooteid kasutan? 

Kõigepealt ma proovisin endale leida sobivad tooted, millega saaks ravida oma kahjustatud juukseid. Mõni kuu hiljem ma olin leidnud oma siiamaani lemmikud ampullid, nendeks olid Struttura F-vitamiiniga taastavad õliampullid. Need vähendasid mu juuste väljalangemist ja mu juuksed aina kasvasid ning paksust on siiani piisavalt olnud. 

Šampoone ja juuksekreeme ma esialgu ei leidnud enda jaoks õigeid, kuid siis leidsin kirjelduse järgi endale sobivad Oliivõliga šampooni ning Oliiviõli ja sidruniga juuksekreemi. Ma olen siiamaani väga üllatunud nende toodete koostoimest. Hoiavad mu juukseid mitu päeva puhtana,  seega ei pea iga päev juukseid pesema, mida ma tegin tihti enne neid tooteid. Juuksekreem ei tekita juustes kahusust ega rasusust, täpselt õige toimega mu juustele. Ja mis on kõige parem, seda saab kasutada nii juuksemaski kui ka palsamina!

Ja siis see imeline juukseõli mustikaga, seda ma soovitan absoluudselt kõigile, kellel juukseotsad kuivad… See aitab väga hästi ja ei tekita samuti juustes õlisust, kui kasutada piisavas koguses. 

Lisaks veel, kes sooviksid leida head kuumakaitset, siis soovitan soojalt Linaseemneõliga kaitsev sprei või Organic kreemjas kuumakaitse. Need annavad juustele juurde sära ja elavust. Olen proovinud ning need on jäänud minuga algusest peale.

Pildid on tehtud 2019 aastal iga kolme kuu tagant. Viimane tulemus on jäänud siiani. Olen oma juustega rahul ja jätkan nende toodete kasutamist.

Aasta aega Linea tooted mu juustel on saavutanud oma tulemuse nagu on kirjutatud toodete kirjelduses nende e-poes.  Minge vaadake üle, mis valikuid neil veel on ja leidke omale sobiv, see toodete hulk seal on võimas. Saate ka küsida lisainformatsiooni neile kirjutades, vastuse saate kiiremalt kui eales varem. 

Loodan, et saite rohkem informatsiooni nende toodete kohta ning kas vastab ka tõele seal antud kirjeldus. 

Head ostlemist! 

Teie Age!