Olen Linea Natura šampoone ja juuksekreeme kasutanud juba üle 3 aasta. Alustasin rohelise ehk siis bambuse sarjaga. Kui ma 3,6 aastat tagasi võtsin maha juuksepikendused, siis olid mu juuksed väga õhukesed ja kahjustatud. Olin kuulnud kiidusõnu Linea Natura rohelise sarja kohta ning otsustasin proovida. Võtsin kasutusele šampooni, juuksekreemi ja ampullid. Aastaga viskasid mu juuksed normaalselt pikkust ja esimest korda elus ei olnud need enam õhukesed, vaid juuksurid isegi ütlesid, et mul on võrreldes eelnevaga täitsa paksud juuksed. Selle 3,6 aasta jooksul olen katsetanud erinevaid Linea Natura šampoone ja juuksekreeme – kõik on olnud head, kuid minu lemmikuteks on jäänud roheline ja roosa sari. Tooted muudavad juuksed kergesti kammitavateks, läikivaks, pehmeks ja siledaks.

Soovitan soojalt kõigile!