Olen aastate jooksul proovinud lugematul hulgal erinevaid juuksehooldustooteid, kapsleid, maske… nüüd olen jäänud aga truuks Linea toodetele! Kolme aastaga on juuksed 2/3 pikkusest juurde visanud, kusjuures lõikasin umbes 10cm vahepeal maha (enne Linea toodete kasutama hakkamist) kuna juukseotsad olid väga katki ja takused.

Kui hakkasin Linea tooteid kasutama, siis tundsin kohe, kuidas juus on puhas ja kuidas maskid teevad juuksed sekundiga läbikammitavaks.

Mul on kombeks oma juustega üsna tihti eksperimenteerida, aga Linea tooteid kasutades pole mingit probleemi, tundub nagu ma ei kahjustaks neid üldse. Juuksed pole enam takkus ja kuivad, vaid siidised ja pehmed.

Üks asi veel – kui ma vanasti pesin pead iga päev, siis Linea tooted hoiavad juuksed pikemalt puhtana ja ma pesen pead ainult 2x nädalas! Supertooted ja minu juuksed on neile igaljuhul müüdud!